معرفی بیمارستان حضرت محمد ص میمه

درب اورژانس

بیمارستان میمه

کلنگ زنی بیمارستان حضرت محمد (ص) میمه در سال 1353 توسط سازمان شیر و خورشید(هلال احمر فعلی) انجام و در سال 1356به بهره برداری رسید. در سال 1364 بنام بیمارستان حضرت محمد(ص)میمه نام گذاری گردید. بخشهای اورژانس و اتاق عمل بیمارستان در فاصله سالهای 64 الی 86   در سه نوبت متناوب به بخش خصوصی واگذار گردید. آخرین بار ازسال86 لغایت اسفند ماه سال90 توسط بخش خصوصی اداره شده ومجددا دراسفندماه سال 1390 به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واگذار گردیده  و زیر نظر مستقیم شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه فعالیت خود را ادامه داده است تا اینکه در سال 1394این بیمارستان به طور مستقیم و بدون واسطه شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مشغول به ارائه خدمت به مردم شد. در حال حاضر بخش های بستری و اتاق عمل این مرکز غیر فعال می باشد.

.